Over Byzoo

Home/Over Byzoo
Over Byzoo 2018-04-26T11:57:30+00:00

Byzoo

Ons erfgoed is gebaseerd op pioniersgeest en een cultuur van nieuwsgierigheid, gezond koken en Nederlands ontwerp.  Byzoo produceert en importeert producten sinds 2016 en is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat op dit moment in 6 landen actief is.

In het hart van Byzoo zijn mensen continu opzoek zijn naar innovaties die het alledaagse veranderen in iets speciaals en die verlangen om te leven en om het leven te verbeteren. Ons doel is om het leven te verbeteren door goede ontwerpen en innovatief koken.

Merk Visie

Om het meest toonaangevende merk van innovatieve keukenapparatuur in de wereld te kunnen zijn, ontwikkelt Byzoo toegankelijke Dutch design lifestyle producten. De klant is de belangrijkste factor. Dit leidt tot gebruiksvriendelijke producten met strak design en innovatieve technologie. De producten van Byzoo zijn gemaakt van goede kwaliteit en worden voortdurend verder ontwikkeld.

Echt Leven

Wij creëren producten met leven in ons achterhoofd: producten die flexibel, functioneel, duurzaam en van goede kwaliteit zijn. Van het materiaal dat wij gebruiken tot onze ontwerpfilosofie en de manier waarop wij met onze zakenrelaties omgaan – wij zijn echte mensen, maken echte producten voor het echte leven en tegen een eerlijke prijs.

Gebruiksvriendelijk

Aangezien wij het dynamische karakter van het moderne leven begrijpen en omdat wij bij Byzoo ons focussen op de wensen en verlangens van de klant, zoeken, selecteren, ontwikkelen en produceren wij onze producten aan een hoge standaard en zijn de producten toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Mensen leven waar ze ook mogen zijn. Onze visie is wereldwijd, maar we begrijpen elke lokale omgeving.

Nederlands Ontwerp

Byzoo Dutch Design

Byzoo is een onafhankelijk merk gevestigd in Nederland, geboren uit liefde voor de keuken en innovatie. Byzoo biedt keukenapparatuur van hoge kwaliteit met een minimalistisch Nederlands ontwerp, gefocust op het maken van gebruiksvriendelijke en innovatieve keuken machines.

Producten

Byzoo levert producten die bijdragen aan een gelukkige en gezonde levensstijl. De producten zijn geschikt voor iedere consument dankzij de redelijke prijs en gebruiksvriendelijke bediening. Producten als de slowjuicer Zebra en de sous vide Turtle maken de combinatie van gezondheid en plezier op een eenvoudige manier mogelijk voor uw hele leven.

Winkel

Wilt u een premium byzoo dealer worden? Neem nu contact met ons op!

Meer informatie