Home/Blenden, Vacuümblenden/Revolutie in blenden: Byzoo Vacuümblender Giraffe

Revolutie in blenden: Byzoo Vacuümblender Giraffe

Hierbij introduceren wij de nieuwste blendtechnologie gemaakt van zeer hoge kwaliteit met een strak design: de Byzoo vacuümblender Giraffe.

De versheid van fruit en groenten is erg belangrijk. Het is belangrijk dat wij deze voedingsstoffen zo vers mogelijk innemen. Met behulp van de vacuümblender is het de eenvoudigste, snelste en lekkerste manier om al deze natuurlijke voedingsstoffen inclusief vezels binnen te krijgen in ons drukke moderne leven.

De Byzoo vacuümblender Giraffe combineert de vacuüm technologie met krachtig blendsysteem. De vacuümblender zorgt ervoor dat ingrediënten niet oxideren, door het ontnemen van lucht tijdens het blendproces. Dit helpt bij het behoud van de natuurlijke voedingsstoffen. De Byzoo vacuümblender heeft een krachtige motor met 6 roestvrijstalen messen. Harde en zachte ingrediënten worden hiermee eenvoudig geblend.

Geniet van de beste en gezonde smoothie die u ooit heeft gemaakt!

Door | 2018-04-23T12:02:56+00:00 januari 10th, 2017|Blenden, Vacuümblenden|0 Reacties

Laat een reactie achter